A Kings Spirit kóser pálinka egy igazi hungarikum. Olyan magyar-zsidó gasztronómiai különlegesség, amely tökéletesen tükrözi a több évszázada keveredő, és egymást kiegészítő magyar és zsidó kulturális vonásokat.

Termékeink a pálinkatörvénynek megfelelően kizárólag Magyarországon termett gyümölcsökből készül. Pálinkáink csupán tiszta gyümölcspárlatot és tisztított vizet tartalmaznak.

A Kings Spirit Prémium Kosher Pálinkáiban a kézműves precizitást és hagyományt a legmodernebb technológiával ötvöztük, hogy poharába a legkiválóbb minőségű nedű kerüljön.

Almapálinkánk  gondosan átválogatott, kizárólag egészséges, tisztára mosott gyümölcsből készült. Pálinkáinkban megtalálhatók a fajtára jellemző illat – és aromaanyagok,  mely a lepárlást követő hosszabb pihentetésnek köszönhető. Így a párlat megnyugszik, és nagyon szép, harmonikus elegáns készterméket ad.

Űrtartalom: 500ml                  alkoholtartalom:  45°

8 990,- Ft

Barackpálinkánk  rendkívül egyedi és gazdag illat- és ízvilággal rendelkezik. A pálinkában tisztán megjelenik a gyümölcsre jellemző könnyed illat, a gyümölcsös édesség, a tipikus lekvárjelleg. A barack húsának édes aromáját a benne lévő magok enyhén kesernyés, mandulás íze teszi teljessé. A könnyed, mégis karakteres párlat szinte észrevétlenül ejti rabul a testet és a lelket.

Űrtartalom: 500ml                  alkoholtartalom:  45°

8 990,- Ft

A körtepálinkánkra jellemző, hogy visszafogott, nem túl harsány, amely illatában és ízében citromos jellegű, pikáns fűszerezettséget ad. Pálinkánkban szépen kidomborodik a gyümölcsre jellemző, könnyed, lágy, fanyar fajtajelleg. A zamatos íz felejthetetlen élményt nyújt az ínyencek számára is.

Űrtartalom: 500ml                  alkoholtartalom:  45°

8 990,- Ft

Cseresznyepálinkánk az érett, ropogós  gyümölcsöt idézik. Tökéletesen adja vissza az érett, roppanó cseresznye intenzív  zamatát  lágy, selymes, finom cseresznyés fanyarsággal, Az édes, kellemesen fűszeres illat mellé egy karakteres ízvilág társul, melyet a lepárláskor a mag marcipános, kellemes fanyarsága tesz tökéletessé.

Űrtartalom: 500ml                  alkoholtartalom:  45°

8 990,- Ft

Meggypálinkánk jellege közepesen intenzív meggyes virágillat keveredik a friss gyümölcs illatával és gyümölcsös, marcipános magkarakterrel.  Kóstoláskor a meggy mély zamatát élvezhetjük, melyet a mag adta fanyarkás, marcipános jelleg tesz harmonikus egésszé.

Űrtartalom: 500ml                  alkoholtartalom:  45°

8 990,- Ft

Szilvapálinkánk lágy, üde virágos jegyekkel, marcipános-gyümölcsös illattal. Ízében megjelenik a szilva könnyed ízvilága, szinte légiesen karakteres. Negyvenöt százalékos alkoholtartalma szépen belesimul az összképbe. Utóíze hosszan megmarad. Összhatásában a meleg gyümölcsösség és a csonthéjasokra jellemző enyhe háttér magzamat jellemzi.

Űrtartalom: 500ml                  alkoholtartalom:  45°

8 990,- Ft

Na, de mitől is lesz egy pálinka kóser? A legfőbb követelmény a sterilitás. A Kosher pálinkák alapját az előírásoknak megfelelően átválogatott, kizárólag egészséges, tisztára mosott gyümölcsök adják. A főzés összes kellékét makulátlanra tisztítják, kiforrázzák, majd a lepárlás végeztével a pálinkát szigorú higiéniai körülmények között palackozzák. A kósersági hitelesítésért felelős rabbinátus megbízottja bármikor nyomon követheti az eseményeket és ellenőrízheti  a folyamatokat. Kizárólag az a pálinka kóser, amelyen megtalálható a rabbinátus pecsétje, illetve a hologramos matrica.